perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kirpeä...

on MakroTex 140 aiheena.

Pomelo ei nyt minun mielestäni niin kovin kirpeä ole, isännän mielestä tämäkin kaipaa hunajaa seurakseen.


Lisää kirpeyttä löytyy TÄÄLTÄ.

40 kommenttia:

  1. Hurjan kauniit kuvat! Pomelo on hassu hedelmä, kokoonsa nähden siinä on tosi vähän syötävää. Joskus ostin yhden ja ajattelin että siitä riittää isollekin porukalle, no saatiinhan siitä sentään vähän salaatin päälle makua, muttei paljon kummempaa 15 hengelle. Hyvän makuinen se kyllä on, ja kaupoissa eivät paljon maksakkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pomelolla onkin hurjan paksut kuoret. Vaihteeksi tämäkin on hyvä sitrushedelmä ja salaattiin antaa kivasti pientä kirpeyttä.
      Kiitos, laura.

      Poista
  2. Kyllä siitäkin vähän kirpeyttä löytyy.

    VastaaPoista
  3. Pomellossa on jännä maku, kuin risteytys greipistä ja sitruunasta.
    Mehevän kaunis kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, niiden maku, mutta ei niin kirpeä.
      Kiitos, Liplatus

      Poista
  4. En ole koskaan edes maistanut pomeloa, mutta hunaja nyt käy kaiken kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isäntähän laittaa kahviinsakin hunajaa, eli kyllä se käy kaiken kanssa, Susu.:)

      Poista
  5. Hienosti kuvattu. Harvoin on tullut syötyä pomeloa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pomeloa meilläkään kovin usein osteta, mutta joskus tekee mieli tätä hapokkaan makeaa hedelmää.
      Kiitos, ritva.

      Poista
  6. Hienot hedelmämakrot! Kyllä minäkin, makean ystävä, kaipaan pomelon seuraksi hunajaa.
    Perjantain terkkuja, huomenna kotimatkalle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Greippiin laitan minäkin hunajaa, mutta pomelo menee tällaisenaan :))
      Lapsenvahtina on meilläkin päivä vierähtänyt.
      Aurinkoiset terkut ja mukavaa kotimatkaa, Minttuli.

      Poista
  7. Minustakin se on vähän kirpeä. Ihanan raikkaat kuvat!

    VastaaPoista
  8. Kuvista joten huokuu se kirpeä tunnelma ihan selvästi.

    VastaaPoista
  9. Great are your macro.
    I do not like Pamela. It is tart.
    I wish you HAVE A NICE WEEKEND.
    Lucia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes, it is a bit tart.
      Thanks, Lucia and lovely weekend to you too.

      Poista
  10. Maukas hunajan kera - meillä näet kasvatetaan mehiläisiä ja hunajaa aina tarjolla..
    Kuvat kivoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pappilanmummo.
      Hunajaa käytetään meilläkin aika paljon.

      Poista
  11. Mehevän kirpeät makrot! Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  12. Pomelo? En ole ikinä kuulutkaan. Sitruunaksi tuota luulin. Höh. Olenpa hölmö ;-D Hyvä kuva kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvasta ei näy, että pomelo on isompi kuin sitruuna. Kuvaajan vika, et ole hölmö :))
      Kiitos, Harry.

      Poista
  13. Hienot kuvat kirpeydestä :)

    VastaaPoista
  14. Vastaukset
    1. Hunajan kanssa kaksin verroin parempaa:)
      Kiitos, Millin.

      Poista
  15. Oih, poskissa saakka tuntui tuo kirpeys! Ihana sävy pomelossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään söin viimeisen puolikkaan ...nam :))
      Kiitos, Kaisa Reetta.

      Poista
  16. Enpä ole maistanut pomeloa muistaakseni, mutta kuvasta kyllä tihkuu sellainen kirpeys, että siirryn varmasti hunajapurkille minäkin.

    VastaaPoista
  17. Hunaja sopii kyllä mainiosti tähänkin, jos tuntuu liian kirpeltä :)
    Kiitos, sirokonkuvat.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...