MakroTex 139 / Teemaextra
Tämä H.Rosellin kokkiveitsi on osoittautunut oikein hyväksi apulaiseksi. Sillä leikkaa vaivattomasti lihaa, vihanneksia ja leipää. Keittiössä se on puisessa säilytystelineessä, kuvauksen ajaksi laitoin sen tähän omaan lahjalaatikkoonsa.
Sopii hyvin myös isännän käteen :)
Roselli UHC-teräs ( Ultra High Carbon) on täysin suomalainen puukkoteräs.
Lisää veitsiä TÄÄLLÄ.
Onpa todella hieno ja arvokas vanha veitsi :)
VastaaPoistaTämä on ihan suomalainen veitsi, eikä ole kovin vanha. H. Rosellin veitsiä ja puukkoja valmistetaan Harmoisissa.
PoistaKiitos, mama.
Oh, it is beautiful. The main thing that is sharp and well cut.
VastaaPoistaYours sincerely.
This knife is sharp, of course you have to take care of it.
PoistaThanks, Lucia.
Greetings.
Ja kaunis tuo laatikkokin varmaan!..menin jo italiaan saakka!
VastaaPoistaEi tarvitse mennä Italiaan saakka:) Hänen pajapuotinsa on Harmoisissa. Tapasimme itse sepän siellä pari kesää sitten.
PoistaKiitos, sini.
Vaikuttavan näköinen
VastaaPoistaKunnon kokinveitsi, kunnon kokki vain puuttuu :))
PoistaKiitos pappilanmummo.
Näyttää varsin tehokkaalta ja samalla myös kaunis :)
VastaaPoistaOlemme olleet tyytyväisiä. Hetken aikaa meni, että siihen tottui.
Poistakiiots, Arja.L
Hyvä terävä yleisveitsi on keittiön paras väline!
VastaaPoistaNiinpä, mukana tuli timanttiteroitin millä saa terän pysymään kunnossa.
PoistaKiitos, Minttuli.
Komea tehokas veitsi:)
VastaaPoistaKiitos, ritva.
PoistaSentään on vielä Suomessakin kunnon veitsikäsityöläisiä! Puukkotehtaan varjossa kasvaneena arvostan niitä, jotka uskaltaa uhmata "Made in Hongkong" -aseita :)
VastaaPoistaKyllä suomalaista käsityötä kannattaa suosia.
PoistaKiitos, Sanna.
Hienot kuvat ja vaikuttavan näköinen veitsi.
VastaaPoistaKiitos, Ame.
PoistaVarmaankin tosi terävä. Veitsi on tärkeä kokille.Kivasti kuvasit ja kuten aina hienot kuvat.
VastaaPoistaOn ter'ävä, tietty välillä on teroitettava.
PoistaKiitos, RaijaAnnikki.
Järeän näköinen veitsi.
VastaaPoistaMeilläkin kokkiveitsi pysyy hyvin Isännän kädessä.
Sanoisinpa, että paremmin kuin käsissäni.;)
Kauniit makrot.
Kunnossa olevalla veitsellä työskentely sujuu ilman "ärräpäitä" :)
VastaaPoistaKiitos, Liplatus.
Takuulla hyvä veitsi. Lempparin tunnistaa käytön perusteella.
VastaaPoistaNäin se juuri on, Kuvittelija. :)
VastaaPoistaHyvät kuvat ja varmaan tarpeellinen veitsi :)
VastaaPoistaKäytössä on :)
PoistaKiitos, Suvi Kullström.
Pätevän näköinen veitsi, ruuanlaitossa ja muissakin hommissa pitää olla kunnon työkalut.
VastaaPoistaKunnon välineillä on mukavampi homma hoitaa.
PoistaKivaa viikonloppua, Susu.
Kaikin puolin upea veitsi, hyvä että jotain edes Suomessa vielä tehdään. Noin suurta en kyllä itse ole keittiössä oppinut käyttämään, tuntuu että paloittelisin sormenikin pataan.
VastaaPoistaAlussa hieman jännitti, etten tosiaan sormenpäitäni menetä :)) Nyt jo sujuu paremmin.
PoistaKiitos, Sirokko.
Ihana kätevä veitsi pidän hyvistä veitsistä:)
VastaaPoistaSamoin :)
VastaaPoistaKiitos, irma.
Siinäpä vasta kokkiveitsi, näyttää tehokkaalta. Tuo puinen kahva tekee sitä mukavan näköisen, jotenkin sympaattinen :)
VastaaPoistaJospa oppisi paremmalksi kokiksi, kun on kunnon veitsi :=))
VastaaPoistaKiitos, Anja.
Idealne ostrze !
VastaaPoistapozdrawiam photoopassion
Wielkie dzięki, Patrycja!
VastaaPoistaPozdrowienia.
Hyvä veitsi on kyllä ehdoton! Ruuanlaittonautinnon voi pilata pelkästään sillä, ettei käytössä ole kunnollisia, teräviä työkaluja.
VastaaPoistaJuu, ei ole kiva nyrhätä jollain tylsällä puukolla esim. paistia.
VastaaPoistaKiitos, Kaisa Reetta.
Kaunis käyttöesine, varmasti mielellään tarttuu varteen.
VastaaPoistaKyllä, nyt kun on tullut tutuksi.
VastaaPoistaKiitos, kaari3.