Täytyykin ostaa avokado, kypsä. Siemenestäkin saa hienon viherkasvin, no saahan siitä nyt muutakin. Hyvä että katsoin kuviasi, saa vaihtelua ruokavalioon. Kuvat kauniita kuten ennenkin. Terkkuja.
Upeaa jääkristallia ja muutenkin kauniit kuvat! Avokado maistuu useita kertoja viikossa, mutta hunajan kanssa en ole (vielä) kokeillut. Kiitos vinkistä :)
Klikkailin itseni jonkun toisen blogista tänne ja ihastuin heti blogiisi ja jäin lukijaksi. Aivan ihania kuvia sivutolkulla! Olen itse aloitellut bloggailua noin 3 kk sitten, joten en vielä ole edes löytänyt kaikkia valokuvaushaastejuttuja ja muita kiinnostavia sivuja. Blogistasi löysin taas yhden uuden. Iloista keskiviikkoa!
Valua Kuvasa, kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Kävinkin vastavierailulla ja aion käydä jatkossakin... Ihan kivoja nämä valokuvahaasteet. Mukavia päiviä kohti Loppiaista.
Täytyykin ostaa avokado, kypsä. Siemenestäkin saa hienon viherkasvin, no saahan siitä nyt muutakin. Hyvä että katsoin kuviasi, saa vaihtelua ruokavalioon. Kuvat kauniita kuten ennenkin. Terkkuja.
VastaaPoistaTaas komiat kuvat. Hyvää tätä vuotta toivotan sinulle.
VastaaPoistaHienot kuvat, varsinkin ylin!
VastaaPoistaTaas hienoja kuvia sinulta Sirpa.
VastaaPoistaMukavaa iltaa sinnepäin.
Hienot kuvat etenkin tuo jääkristalli:)
VastaaPoistaOokke, avokado on hyvää, vaikkakin aika rasva- ja kaloripitoinen.
VastaaPoistaPitäisikin kokeilla kasvattaa siitä viherkasvi...
Kiitti ja terkut sinne suunnalle.
Raija A, kiitos. Sinulle myös hyvää vuoden alkua.
VastaaPoistaPirkkoinkeri, kiitos.
VastaaPoistaMinttuli, kiitti ja mukavaa viikon alkua.
VastaaPoistaKiitos Ritva, luonnon omaa taidetta.
VastaaPoistaSinun kuvasi ovat aina niin kauniita.
VastaaPoistaMukavaa illanjatkoa .
Kiitos Sylvi. Nyt on aika mennä unten maille.
VastaaPoistaHyviä öitä sinullekin.
Jälleen kivoja kuvia ...
VastaaPoistaHienot kuvat, etenkin tuo ensimmäinen.
VastaaPoistaTellu, kiitti.
VastaaPoistatanssiva harmaa pantteri, kiitos.
VastaaPoistaAvokadossa on paljon kaikkea tarpeellista.
Kauniita kuvia... meillä om edellisessä kodissa samanlainen valaisin...☺
VastaaPoistaIhanat kuva, kaari, lumi ja kimallus, hyvin sopivat ja onnistuneet, kuten aina Sirpalla.
VastaaPoistaHyvää vuoden ekaa viikkoa!
Irmastiina, vanhathan nuo ovat, ei vaan ole tullut uusittua. Kiitti.
VastaaPoistaSeijastiina, kiitos. Sinulle myös Ihanaa vuoden alkua!!
VastaaPoistaLovely photos Cirpa!!!
VastaaPoistaI like ths snow!
I wich you a very Happy New Year, for your family!
Many greetings and kisses
Thank you for your kind comment Magda, greetings and a big hug!
VastaaPoistaOnpa hienoja kuvia taas!!
VastaaPoistaKiitos Riitta Sinikka.
VastaaPoistaKyllä, kaaria ja kimallusta, hienoja. Avokadoa en ole oppinut syömään... pitäisköhän vielä kokeilla, jos vielä oppisi :)
VastaaPoistaMinä söisin Avokaadon ihan sellaisenaan, se on täyteläisen hyvää niinkin, hunaja on liian makeaa minulle.
VastaaPoistaAnja, kokeile avokadoa hunajan kanssa,
VastaaPoistaon makeaa ja pehmeää.
Mukavaa tätä viikkoa!
Upeaa jääkristallia ja muutenkin kauniit kuvat! Avokado maistuu useita kertoja viikossa, mutta hunajan kanssa en ole (vielä) kokeillut. Kiitos vinkistä :)
VastaaPoistaPepita, onhan se kermaisen pehmeää muutenkin maultaan, mutta jos makean nälkä iskee,
VastaaPoistapieni loraus hunajaa mukaan niin...muuta ei kaipaa.
Mimi, kiitos. Kreikassa opin laittamaan
VastaaPoistaavokadoon sekä jugurttiin hunajaa.
Klikkailin itseni jonkun toisen blogista tänne ja ihastuin heti blogiisi ja jäin lukijaksi. Aivan ihania kuvia sivutolkulla! Olen itse aloitellut bloggailua noin 3 kk sitten, joten en vielä ole edes löytänyt kaikkia valokuvaushaastejuttuja ja muita kiinnostavia sivuja. Blogistasi löysin taas yhden uuden. Iloista keskiviikkoa!
VastaaPoistaValua Kuvasa, kiitos ja tervetuloa lukijaksi!
VastaaPoistaKävinkin vastavierailulla ja aion käydä jatkossakin...
Ihan kivoja nämä valokuvahaasteet.
Mukavia päiviä kohti Loppiaista.
Riitta Sinikka, kiitos itsellesi.
VastaaPoistaMukavaa keskiviikkoiltaa.
Ihanainen herkku tuo avokado hunajan kera. Ja siitä harvinainen vielä, että terveellisyydestäkään ei tarvitse tinkiä...
VastaaPoistaHienoa talven tunnelmaa!
VastaaPoistaKati, aivan siinä on paljon kaikkea terveellistä.
VastaaPoistaAri, kiitos kommentistasi.
VastaaPoistaAvokadoa ateriaksi leivbän päälle tahnaksi -ah, miten hyvää pippurin, suolan ja sitruunan kera
VastaaPoistapappilan mummo, kiitos vinkistä, tuota pitääkin kokeilla...
VastaaPoistaUpeita! Avokado on hieno keksintö kaaresta!
VastaaPoistaAi hyvänen aika,kun on upeita kuvia!
VastaaPoista