torstai 20. lokakuuta 2011

Makroviikko # 30

Aiheena: RUOKA

Muutama valkosipulinkynsi palapaistin joukkoon...


Jälkiruuaksi vähän hedelmiä.

49 kommenttia:

  1. Olet selvästi terveyslinjoilla !

    VastaaPoista
  2. Valkosipuli on hyvää ja hyvä on kuvakin. Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Terveellisiä herkkuja, eipä lentsut iske :)

    VastaaPoista
  4. Raikasta ja terveellistä! Herkulliset kuvat.

    VastaaPoista
  5. Pieni Lintu, olen samaa mieltä!

    VastaaPoista
  6. Marimeri, tykkään kyllä valkosipulista,
    mutta vatsa ei tykkää enää kovin suurista
    määristä.

    VastaaPoista
  7. Mehevä valkosipuli ja raikkaat hedelmät. Kiva kuvayhdistelmä. Maukasta loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  8. Minttuli, syödään valkosipulia,
    ettei flunssa pääse yllättämään.
    Kiitti ja terkkuja.

    VastaaPoista
  9. Aina, ennaltaehkäisyyn molemmat!

    VastaaPoista
  10. Ina, kiitos. Etenkin tykkään tästä persimonista.

    VastaaPoista
  11. Valokin värsyjä, kiitos.
    Viikonloppuna tuoksutaan valkosipulille:)

    VastaaPoista
  12. Ruokakuvasi ovat aina olleet loistavia, aiheiltaan ja valoiltaan eteenkin. Etkä pettänyt nytkään, pidän näistä molemmista paljon!

    VastaaPoista
  13. Nam!! Ihan syötävän ihania kuvia!

    VastaaPoista
  14. Wonderful photos!!!
    Very delicious Sirpa!
    Many greetings

    VastaaPoista
  15. Kauniit ruoka kuvat. Kyllä valkosipulikin maistuu, hedelmistä puhumattakaan.

    VastaaPoista
  16. Kaari3, kiitos kauniista sanoistasi.

    VastaaPoista
  17. Riitta Sinikka, kiitos ja kiva kun tykkäät.

    VastaaPoista
  18. Magda, thanks and nice if you like them.

    VastaaPoista
  19. Raija/A, kiitos. Kyllä tosiaan molemmat
    maistuvat.

    VastaaPoista
  20. Kyllä on mukava ruoka yhdistelmä,molemmat maukaita<3

    VastaaPoista
  21. Ihana tuo valkosipuli tosiaan, niin tuore ja elinvoimainen!

    VastaaPoista
  22. I love this new series Sirpa, it's pretty and colourful and brings a new perspective to garlic!! :))

    VastaaPoista
  23. -Bohemette-, toisinaan nuo sipulit
    ovatkin aika kuivia jo ostaessa.
    Kiitti kommentistasi.

    VastaaPoista
  24. DeeBee L, thanks DeeBee, for your comment.

    VastaaPoista
  25. Herkullisia kuvia! :)
    Meillä on sellaisia kuivattuja valkosipulilastuja -- jos nenä on tukossa ja rouskuttaa pienen lastupalan, on nenäkin taas avattu (mutta mukava haju hengityksessäkin on sitten taattu..)

    VastaaPoista
  26. Ihana valo tuossa hedelmäkuvassa!

    VastaaPoista
  27. fairy tale, kiitti. Noita lastuja voisi
    ihan kokeillakin. Tuo hajuhan se on aika
    inhottava, ellei koko poppoo ole sitten
    syönyt niitä. Terkkuja.

    VastaaPoista
  28. Kiitos Ninnu, Kiva, kun kävit!

    VastaaPoista
  29. Tosi hieno lähikuva valkosipulista!! Kyllä alimman värityskin kiehtoo, mutta ekasta tykkään erityisesti.

    VastaaPoista
  30. Kiitos TeeTee, kiva kuulla mielipiteesi.

    VastaaPoista
  31. Ei ruokaa ilman valkosipulia (raakana ei kiitos). Hyvä kuva, sipuli näyttää vielä niin tuoreelta ja mehevältä. Jälkiruuasta otan vain rypäleet, kiitos.

    VastaaPoista
  32. Sirokko, kiitti käynnistäsi.
    Kyllä se valkosipuli ruokaan on
    laitettava, on muuten aika jytyä.

    VastaaPoista
  33. Terveellistä, herkullista, hyvää, upeat kuvat.

    VastaaPoista
  34. Tellu, kiitti jälleen kommentistasi!!

    VastaaPoista
  35. Herkulliset ja kauniit kuvat.

    VastaaPoista
  36. Kaanon, totta, juusto kyllä
    kuuluisi joukkoon.

    VastaaPoista
  37. Pirkkoinkeri, kiitokset kommentistasi.

    VastaaPoista
  38. Ulkomaiset hedelmätkin on hyviä, minulla on vielä kotimaisia, korkeintaan Banaaneja tulee ostettu, en ole käyttänyt valkosipulia. Tulin eilen Helsingistä, laitoin postauksen juuri, kävin myös laulajaa muistamassa Espoon Olarissa, oli niin haikea mieli.

    VastaaPoista
  39. Pepita, omenoita ja rypäleitä pääasiassa
    meillä syödään, mutta toisinaan kaipaa vaihtelua.
    Silloin jotain eksoottisempaa tulee oastettua.
    Kävinkin kurkkaamassa blogiasi, kivoja kuvia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...